Alman kulübü Werder Bremen, Galatasaray’ın sol beki Derrick Köhn için bir süredir yürüttüğü transfer görüşmelerinde duvara tosladı.
Bild gazetesinin haberine göre, Bremen temsilcisi son olarak teklifi 3.5 milyon Euro'ya yükseltti ancak sarı-kırmızılılar bu rakamı da yeterli bulmadı.
Werder’in Futbol Direktörü Clemens Fritz, yaşanan çıkmazı doğrularken şu ifadeleri kullandı:
"Galatasaray ile potansiyel transfer koşulları konusunda şu anda uzlaşamıyoruz."
5 MİLYONLUK FIRSAT KAÇTI, YENİ TEKLİF TARTIŞILIYOR
Werder Bremen, Köhn’ü daha önce 5 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kadrosuna katma şansını kaçırmıştı.
Şimdi kulüp içinde 26 yaşındaki oyuncu için daha yüksek bir teklifin mantıklı olup olmayacağı tartışılıyor.
Eğer taraflar ortak bir noktada buluşamazsa, Alman ekibinin masadan kalkması gündemde. Bu durumda Galatasaray ile görüşmeler tamamen sona erebilir.
SERIE A'DAN İKİ KULÜP DEVREDE
Köhn ile ilgilenen tek kulüp Werder değil. Serie A’nın yeni ekibi Sassuolo ve Udinese Calcio da Alman sol bek için nabız yokluyor.
Bremen cephesi, Galatasaray’ın geri adım atmaması durumunda rotasını SC Paderborn forması giyen 20 yaşındaki sol bek Aaron Zehnter’e çevirebilir. Zehnter, olası bir alternatif olarak değerlendirmeye alındı.