26 yaşındaki İngiliz defans oyuncusu Trent Alexander-Arnold, Anfield'daki sözleşmesinin sona ermesinin ardından 1 Haziran'da 6 yıllık bir anlaşmaya imza atarak 15 kez Avrupa şampiyonu olan Real Madrid'e katıldı.
Real Madrid, İngiliz savunma oyuncusunun sözleşmesi bitmeden transferini tamamlayıp, önümüzdeki Kulüpler Dünya Kupası'nda oynayabilmesi için 10 milyon Euro tutarında bir bonservis bedeli ödemeyi kabul etti.
Trent Alexander-Arnold için düzenlenen imza töreninde İngiliz oyuncuya Real Madrid forması Başkan Florentino Perez tarafından takdim edildi.
FORMASINDA YALNIZCA 'TRENT' YAZACAK
Arnold, Real Madrid'de daha önce Marcelo ve Eduardo Camavinga gibi futbolcuların da giydiği 12 numaralı formayı terletecek.
Formasının arkasında ise Liverpool'da olduğu gibi 'Alexander-Arnold' yerine yalnızca 'Trent' ismi yer alacak.
Trent Alexander-Arnold'ın imza töreninde yaptığı konuşmadan satır başları şöyle:
"Real Madrid'de oynamanın büyük bir sorumluluk gerektirdiğinin farkındayım. Takım ve Madridistalar için her şeyimi vermeye hazırım. Oyunumu göstermek, birçok şampiyonluk kazanmak, büyümek ve dünyanın en iyi oyuncularıyla birlikte her anın tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum."
"Benim için çok çok heyecan verici. Uzun zamandır beklediğim bir gün. Burada olmaktan çok heyecanlıyım, çok mutluyum, çok gururluyum. Burada olmak bir rüya ama hala yapılacak çok iş var ve hemen işe koyulmak için heyecanlıyım. Benim için heyecan verici bir dönem."
Trent Alexander-Arnold resmen Real Madrid’de: 1 ay için 10 milyon euro ödediler!Futbol