Gaziantep'te, 18 yaşından küçük olduğu belirtilen üç şahsın yaptığı tehlikeli hareketler, tepki çekti.

Şüpheli şahısların, ellerindeki pompalı tüfekle meskun mahalde, çevredeki binalara aldırış etmeden rastgele ateş açma anları cep telefonu kameralarına yansıdı.

Şoke eden görüntülerin yayılmasının ardından Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube ve Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntüleri ihbar kabul ederek geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Üç çocuk etrafa rastgele ateş açtı - Resim : 1

Konuyla ilgili olarak Gaziantep Valiliği'nden "Gereği Yapıldı" başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- 15.11.2025 günü sosyal medyada görülen pompalı tüfek teşhiri ve havaya ateş edilmesi görüntüleri ihbar olarak değerlendirilmiş, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Çocuk Şube ve Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, olayla bağlantılı 3 şahıs tespit edilerek, olayda kullanılan tüfek ile birlikte yakalanmıştır. Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor.

Yakalanan üç şahsın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.