15 milyon dolarlık bütçesine rağmen gişede sadece 1.3 milyon dolar hasılat elde ederek son yılların en başarısız filmi olan Christy'nin oyuncuları birbirine girdi.

Filmde yer alan ve daha önce "Batgirl" ve "Orange Is the New Black" isimli yapımlarda yer alan Ruby Rose kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Sweeney'i adeta yerden yere vurdu.

Rose, "Orijinal Christy Martin senaryosu harikaydı. Hayat değişiyor. Ben Cherry'i oynayacaktım ve ekipteki herkesin temeli vardı. Ekiptekilerin çoğu aslında eşcinseldi. Rolleri kaybetmek her zaman meydana gelen bir şey" dedi.

Genç oyuncu, Sweeney'nin filmin başarısızlığı için başkalarını suçlaması ve bu rolü "insanlar için" yaptığını açıklamasına da tepki gösterdi. Rose, "Filmin başarısız olduğunu söylemesi ya da Sweeney'nin bunu insanlar için yaptığını dile getirmesi yanlış. O insanlardan hiçbiri kendilerinden nefret eden ve bizim gibi davranan birini görmek istemiyor. Sen bir salaksın ve filmi batırdın. Bu kadar. Christy daha iyisini hak ediyordu" dedi.