Ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni imajını tanıttı
ABD'li ünlü şarkıcı Taylor Swift, yeni albümünü ve albüm için değiştirdiği imajını hayranlarıyla paylaştı. Swift'in albüm fotoğraflarını ise Türk fotoğrafçı Mert Alas çekti.
Her konseri kapalı gişe olan ve albümleri piyasaya çıkar çıkmaz çok satanlar listesinin zirvesine tırmanan ABD'li şarkıcı Taylor Swift, merakla beklenen albümünü tanıttı.
35 yaşındaki şarkıcı, "The Life Of A Showgirl" ismini verdiği albümüyle ilgili yeni detayları paylaştı.
14 kere Grammy kazanan Swift, bu haftanın başında yeni albümünün yakında çıkacağını söylemiş fakat albümün detaylarını paylaşmamıştı.
Swift albümünün tanıtımını sosyal medyadan da yaparak yeni imajını kamuoyuna duyurdu.
Albümün 3 Ekimi'de piyasaya çıkacağı belirtilirken albümde 12 şarkının yer alacağı da belirtildi.
12 şarkının yer alacağı albümde "Ruin The Friendship" (Arkadaşlığı Boz) isimli şarkıyı aralarının bir süre önce bozulduğu eski arkadaşı Blake Lively'e gönderme olarak yaptığı da tahmin ediliyor.
'And, baby, that's show business for you. New album The Life of a Showgirl. Out October 3 ❤️,' Swift tweeted to fans on X (formerly Twitter).
Proving to be her sexiest album cover yet, Swift flashes the flesh in a skimpy green jeweled bodysuit while submerged in water in what appeared to be a bathtub.
Öte yandan Swift'in albüm kapağının ünlü şarkıcının bu zamana kadarki en seksi albüm kapağı olduğuna dair yorumlar yapıldı.
Yeni albümünün kapağında Swift bir küvette suyun içinde görülüyor.
Ünlü şarkıcının albümü için yapılan fotoğraf çekimini ise Türk fotoğrafçı Mert Alas'ın kurucusu olduğu Marcus & Mert üstlendi.