Erzurum'da üzerine kar ve buz kütlesi düşen genç, yaşam mücadelesini kaybetti.

Lalapaşa Mahallesi 1. Sümbül Sokak'ta 24 Aralık'ta gece saatlerinde 22 yaşındaki Arif Talat Algın'ın üzerine önünde yürüdüğü binanın çatısından buz ve kar kütleleri düştü.

Ağır yaralanan Algın, kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Üzerine buz kütlesi düşen genç öldü - Resim : 1

Gencin üzerine kar ve buz kütlelerinin düştüğü anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Görüntülerde, Algın'ın, yürürken üzerine kar ve buz kütlelerinin düşmesi ile kaçmaya çalışırken yere yığılması yer alıyor.

Kayıtlarda, üst sokaktan geçen birinin yerde yatan Arif Talat Algın'ı fark edip yanına giderek müdahale etmesi ve çağrılan ambulansın ağır yaralı genci hastaneye götürdüğü anlar görülüyor.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, "Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Edebiyat Fakültesi öğrencimiz Arif Talat Algın kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve tüm Atatürk Üniversitesi camiasına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Evladımızın ruhu şad, mekanı cennet olsun” paylaşımında bulundu.