Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyada yaptığı renkli paylaşımla taraftarı heyecanlandırdı.

İsveçli sağ bek Joe Mendes ile anlaşmaya varıldığını duyuran Yıldırım, "Manavdan güzel haberler gelmeye devam ediyor, büyük Samsunspor taraftarına. An itibarıyla Joe Mendes ile her konuda anlaştık. Hayırlı olsun. 60’ıncı yıl hediyeleri birer birer gelmeye devam ediyor. Favori meyveniz de inşallah pek yakında yola çıkacak" ifadelerini kullandı.

Samsunspor, kuruluşunun 60. yılında kadroyu güçlendirmeye kararlı adımlarla devam ediyor.

Joe Mendes transferiyle savunma hattını sağlamlaştıran kırmızı-beyazlılar, taraftarın uzun süredir beklediği 'çilek transfer' için de hazırlıklarını sürdürüyor.

Yüksel Yıldırım çilekle poz verdi, transferi açıkladı - Resim : 1

"TYRHYS DOLAN ALMAK İSTEDİĞİMİZ OYUNCU"

Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, kırmızı-beyazlı ekibin transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Son olarak Blackburn Rovers forması giyen 23 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Tyrhys Dolan ile ilgili olarak, "İngiliz kanat oyuncusu Tyrhys Dolan ile ilgilendik fakat kendisi İngiltere Premier Lig’de oynamayı istiyor. Mali açıdan da biraz zor gibi gözüküyor ancak Dolan, almayı istediğimiz bir oyuncudur" dedi.

Transfer bütçesine dikkat çeken Yıldırım, yüksek maaşlı transfer planları hakkında şu değerlendirmede bulundu:

"Dolan, mali olarak da bizim çizdiğimiz bütçenin üzerinde kalan bir oyuncu. Şu anda 1 milyon Euro’nun üzerindeki maaşları karşılayacak bir bütçemiz yok. 1 kişiye için 1 milyonun üstüne maaş verebiliriz o da çilek transferimiz olacak inşallah."

ÇİLEK TRANSFERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Başkan Yıldırım, "Tyrhys Dolan ile ilgilendik fakat kendisi İngiltere Premier Lig’de oynamayı hedefliyor. Ayrıca mali olarak da bizim çizdiğimiz bütçenin üzerinde kalan bir oyuncu. Şu anda 1 milyon Euro’nun üzerindeki maaşları karşılayacak bir bütçemiz yok. O düzeyde bir ödeme için ancak çilek transferi mümkün olabilir ve o isim Dolan değil. Bununla birlikte çilek transfer olarak düşündüğümüz ve görüşme halinde olduğumuz başka bir oyuncu var. Dolan, beğendiğimiz ve ilgilendiğimiz bir oyuncu" ifadelerini kullanarak Samsunspor taraftarına yeni sürprizlerin sinyalini verdi.