Sezonun ilk grand slam organizasyonu olan Avustralya Açık’ta mücadele eden milli tenisçi Zeynep Sönmez, ikinci turda Macar raket Anna Bondar ile karşı karşıya gelecek.
Melbourne’de oynanan tek kadınlar ilk tur karşılaşmasında Bondar, ABD’li Elizabeth Mandlik ile korta çıktı. Dünya sıralamasında 74. basamakta yer alan Macar tenisçi, rakibini etkili bir oyunla geçti.
BONDAR NET BİR ZAFER ELDE ETTİ
Karşılaşma boyunca kontrolü elinde tutan Bondar, maçı 6-0 ve 6-4’lük setlerle 2-0 kazandı. Bir saat 9 dakika süren mücadelenin ardından ikinci tura yükselmeyi başardı.
MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU
Zeynep Sönmez ile Anna Bondar arasında oynanacak ikinci tur mücadelesi, 21 Ocak Çarşamba günü yapılacak. Karşılaşma, turnuvada ilerlemek isteyen iki tenisçi için kritik önem taşıyor.
Avustralya Açık'ta korkutan an: İmdadına Zeynep Sönmez yetiştiSpor
Zeynep Sönmez Avustralya Açık’ta tarih yazdı: Türk tenisinde bir ilkSpor