Michelin yıldızlı şeften balık pişirmenin püf noktaları

Şef Massimo Falsini, Santa Barbara'daki Michelin yıldızlı bir restoran olan Caruso's'da deniz ürünleri alanında uzman bir isim. Falsini balığın nasıl daha lezzetli bir şekilde pişirilebileceğinin sırlarını anlatıyor.

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Santa Barbara'da Rosewood Miramar Plajı tatil köyünde bulunan Michelin yıldızlı Caruso's'ta en öne çıkan yemekler tereyağlı dikenli ıstakoz ve pisi balığı gibi deniz mahsulleri.

Business Insider, bu lüks otelin yemek bölümünden sorumlu şef Massimo Falsini'den balığın evde nasıl en iyi şekilde pişirilebileceğinin püf noktalarını öğrendi. 30 yıl boyunca dünyanın dört bir yanındaki en iyi otellerden bazılarının mutfağında bulunan Falsini "En iyi şekilde balık pişirmenin ilk adımı balığı sevmek. Çoğu insan balık sevmiyor" diyor.

Yemek Tarifi Yemek Balık
SON DAKİKA HABERLERİ