Seda Bakan’dan Hadise sorusuna kaçamak yanıt

Bir dönem yakın arkadaş olan, ancak birlikte rol aldıkları “Esas Oğlan” dizisi ardından araları açılan Hadise ile Seda Bakan arasında buzlar erimiyor. Bakan, kendisine yöneltilen Hadise sorusuna “Gönül kırgınlığı falan yok. Ben şu an bu filmin işleriyle ilgileniyorum. Kendi hayatımla ilgileniyorum" şeklinde yanıt verdi.

'Adile' filminde Müjde Ar'ı canlandıran Seda Bakan, filmin basın toplantısında Hadise ile ilgili sorulara yanıt vermekten kaçındı

HADİSE SORUSUNA KAÇAMAK YANIT

Ünlü oyuncu Seda Bakan, Adile Naşit’in hayatını konu alan ‘Adile’ filminin basın toplantısında basın mensuplarıyla sohbet etti. Toplantı sırasında, Hadise ile aralarındaki gerginlik hakkında gelen sorulara ise kaçamak bir yanıt verdi.

Seda Bakan; "Çok teşekkür ederim. Bu soruya cevap vermeye hiç gerek yok. Bu konuyu çok konuştuk çünkü. Şu an başka şeylerimiz var. Gönül kırgınlığı falan yok. Ben şu an bu filmin işleriyle ilgileniyorum. Kendi hayatımla ilgileniyorum" dedi.

Seda Bakan'ın bu sözleri, ikilinin arasının bozuk olduğu iddiasını güçlendirdi.

Seda Bakan Hadise
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber