İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bir marketin açılışı, adeta izdiham yarattı. İndirimli ürünlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplandı. Hava aydınlanmadan başlayan bekleyişin ardından oluşan kalabalık, alışveriş merkezinin çevresine kadar uzandı.

ALIM GÜCÜNÜN EN YÜSEK OLDUĞU İLÇELERDEN BİRİNDE İNDİRİM
Bir zamanlar daha sakin ve orta sınıf bir yerleşim alanı olarak bilinen Ataşehir, bugün yüksek katlı rezidansları, güvenlikli siteleri, yüksek alım gücüyle anılıyor. İndirimin yapıldığı ilçede bekleyenlerin girdiği kuyruk havadan görüntülendi. Ataşehir özellikle yeni yerleşim bölgelerinde daha yüksek gelir grubuna hitap eden konutlarıyla biliniyor.

Mağazanın açılmasıyla birlikte vatandaşlar içeri girerken, alışveriş alanlarında da yoğunluk yaşandı. İndirimli ürünlere ulaşmak isteyen müşteriler market arabalarıyla ilerlemekte zorlandı. Mağaza içindeki kalabalık nedeniyle hareket alanının daraldığı görüldü.

ET VE PALAMUT REYONLARINDA YOĞUNLUK
Açılış günü özellikle et reyonlarında hareketlilik yaşandı. Dana kıyma, dana kuşbaşı, kasap köfte ve tavuk ürünleri alışveriş yapanların ilgi gösterdiği ürünler arasında yer aldı.

Kampanya kapsamında palamutun tanesinin 49,90 TL’den satışa sunulması da dikkat çekti. Ürüne ilgi gösteren bazı vatandaşların birden fazla palamut aldığı görüldü.