Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

Tüpraş Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadele öncesi iki takımın da 11'leri belli oldu

Ev sahibi Beşiktaş sahaya Ersin, Gökhan, Paulista, Emirhan, Rıdvan, Orkun, Ndidi, Cengiz, Rafa, Cerny ve Toure ile çıkacak.

Konuk Fenerbahçe ise Ederson, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Levent, İsmail, Alvarez, Nene, Asensio, Kerem ve En Nesyri'li kadrosuyla mücadele edecek.

Beşiktaş'ta Tammy Abraham, Fenerbahçe'de ise Archie Brown'un yedek beklemesi, iki takım taraftarları arasında şaşkınlıkla karşılandı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN DERBİYE YOĞUN İLGİ

Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe derbisine yoğun ilgi gösterdi. Siyah-beyazlı futbolseverler, Tüpraş Stadyumu'nun etrafında marşlar söyleyip, meşaleler yakarak maç saatini bekledi.

Satışa çıkan tüm biletleri tüketen siyah-beyazlı taraftarlar, takımını desteklemek için Tüpraş Stadyumu'ndaki yerlerini alacak.

Derbiye saatler kala stat etrafında toplanmaya başlayan Beşiktaşlı taraftarlar, meşaleler yakıp, marşlar söyleyerek ilk düdüğün çalacağı zamanı bekledi.