UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt'e konuk olacak Beşiktaş, zorlu deplasman mücadelesi öncesinde çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı ekip, 12 Aralık Perşembe günü oynanacak maç için hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik sorumlu Serdar Topraktepe’nin yönetimindeki antrenmanda, Fenerbahçe ile oynanan Süper Lig derbisinde forma giyen futbolcular salonda yenileme çalışmaları yaptı. Diğer oyuncular ise sahada yoğun bir tempoda çalıştı. İdman, 5’e 2 pas çalışması ve ısınma koşularıyla başladı; ardından dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.

Beşiktaş, Avrupa sahnesindeki bu kritik maç için hazırlıklarına yarın devam edecek. Siyah-beyazlılar, hem Avrupa’daki iddiasını sürdürmek hem de Norveç deplasmanından galibiyetle dönmek için hazırlıklarını en üst seviyede tamamlamayı hedefliyor.