Başarır: CHP grubunun en son terbiye dersi alacağı kişi Varank'tır Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda, AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır arasında tartışma yaşandı. Tartışmalar sürerken söz alan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "CHP grubunun ve benim en son terbiye dersi alacağı kişi Varank'tır" dedi.
Meclis'te bir kavga daha: 'Ayı gibi oturuyorsun' TBMM'de AKP ve CHP milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Meclis'te AKP sıralarında oturan Komisyon Başkanı Mustafa Varank’ın, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a yönelik “Şu hale bak, ayı gibi oturuyorsun ya” sözleriyle tartışmalar daha da alevlendi. Başarır da bu ifadeye, “Sensin ayı! Geri zekalı! Ahlaksız herif” diyerek karşılık verdi.
Meclis'te LGS kavgası LGS ile ilgili iddialar gündemdeki yerini korurken, TBMM'de kavga çıktı. TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın üzerine yürüdü. Araya giren diğer milletvekilleri kavganın büyümesini önledi.