Mauro Icardi’nin Galatasaray ile sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması transfer piyasasını da hareketlendirdi.
İtalyan basınına göre, birçok kulüp Arjantinli yıldızın şartlarını sormaya başladı. Corriere dello Sport, özellikle dört kulübün Icardi için nabız yokladığını yazdı.
Estudiantes Başkanı Juan Sebastian Veron’un, Icardi’nin Arjantin’e dönme fikrine nasıl baktığını öğrenmek istediği aktarıldı.
Ayrıca, Meksika temsilcisi Club America’nın da oyuncunun durumu hakkında bilgi aldığı kaydedildi.
NEOM'DAN 10 MİLYON EURO'LUK TEKLİF
Yıldız golcü için dikkat çeken bir iddia da Suudi Arabistan ile ilgili... Pro Lig ekibi NEOM SC’nin, Icardi’ye yıllık 10 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.
,
Serie A devi Milan’ın da seçenekler arasında olduğu kulislerde konuşulanlar arasında. 15 maçta 6 gol atan ve 624 dakika süre alan 32 yaşındaki forvetin geleceği şimdilik belirsizliğini koruyor.
GARDI: ICARDI 2023'TE 120 MİLYON EURO'YU REDDETTİ
Mauro Icardi'nin menajeri George Gardi, Arjantinli yıldızın Galatasaray ile olan durumuyla ilgili şunları söyledi:
"2023 yazında Suudi Arabistan'dan gelen toplamda 120 milyon Euro'luk teklifi Galatasaray'a olan aşkı için reddetti. Mauro, Galatasaray taraftarı tarafından çok seviliyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kulübün, en iyisini yapacağından eminim. O Galatasaray tarihinin bir parçası. Bu onun ve Galatasaray Başkanı'nın kararı olacak."
SKY: GALATASARAY, ICARDI İLE SÖZLEŞME UZATACAK
Bu arada Sky Sports Almanya da Galatasaray'da Mauro Icardi’nin takımda kalmasına karar verildiğini yazdı.
Haberde 32 yaşındaki golcüyle sözleşme uzatma konusunda ilk görüşmelerin yapılacağını ve Arjantinli yıldızın devre arasında başka bir kulüple ön protokol yapmasına izin verilmeyeceği ifade edildi.
Okan Buruk'tan Kocaeli'de Mauro Icardi kararıFutbol