Süper Lig ekibi Kayserispor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Henüz transfer tahtası açılmamış olmasına rağmen sarı-kırmızılılar, son olarak tecrübeli futbolcu Dorukhan Toköz ile el sıkıştı. 29 yaşındaki futbolcu, Kayserispor'un bu sezonki kadrosunda yer alacak.

Eskişehirspor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Adana Demirspor gibi Süper Lig'in köklü kulüplerinde forma giyen Dorukhan Toköz, son olarak Eyüpspor'da mücadele etmişti.

Geçtiğimiz sezon Eyüpspor'la 22 maça çıkan deneyimli futbolcu, 2 yıllık sözleşme için Kayserispor ile anlaşma sağladı.

TRANSFER YASAĞI KALKACAK, İMZA ATACAK

Kayserispor'un transfer tahtası henüz açılmadığı için resmi sözleşme imzalanamamış olsa da, Toköz'ün kulüple 2 yıllık anlaşma sağladığı ve yasağın kaldırılmasıyla birlikte imzanın atılacağı ifade ediliyor.

Kayserispor, Dorukhan Toköz dışında, Aaron Opoku, Joao Mendes ve Burak Kapacak ile de anlaşmaya vardı.