İstanbul Esenyurt’ta motosikletiyle cadde üzerinde seyreden iki kadın, kendilerine laf atan kişilerle tartıştı. Saldırganlar, iki kadını darp ederken yardım etmek isteyen vatandaşın kafasına kaskla vurdu. Yaşanan o anlar çevredekiler tarafından görüntülendi.
Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt ilçesi Tabela mevkiinde yaşandı. İddiaya göre, motosiklet ile cadde üzerinde ilerleyen iki kadına tanımadıkları kişiler laf attı. El kol işaretleri ve küfürler eden kişilerle, motosikletli kadın arasında çıkan tartışma kavgaya döndü.
Kadınları darp eden saldırganlar, yardımcı olmaya çalışanlara da saldırdı. Saldırganlardan biri, eline aldığı kaskla kadınlara yardım etmeyen bir kişinin kafasına vurdu. Yaşananlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.