Trendyol Süper Lig’de 2025/26 sezonun 10. haftasında oynanan maçların ardından şampiyonluk oranında güncelleme yapıldı.

Süper Lig’in 10. haftası geride kalırken hem zirve yarışı hem de şampiyonluk oranları yeniden şekillendi.

Göztepe’yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, haftanın kazananlarından biri oldu. Sarı-kırmızılıların şampiyonluk oranı 1.24’ten 1.20’ye gerileyerek zirvedeki iddiasını daha da güçlendirdi.

Gaziantep FK deplasmanında 4 gollü bir zaferle dönen Fenerbahçe’nin oranı 3.45 olarak güncellendi.

Eyüpspor’u evinde 2-0 mağlup eden Trabzonspor da haftayı 3 puanla kapattı. Bordo-mavililerin şampiyonluk oranı 9.4’ten 8.4’e düşerek daha iddialı bir seviyeye indi.

Kasımpaşa deplasmanında 1-1 berabere kalan Beşiktaş ise zirve yarışında yara aldı. Siyah-beyazlıların oranı 35 olarak revize edildi.

Dört büyüklerin dışında Göztepe, Samsunspor ve Gaziantep FK’nin şampiyonluk oranı 200 olarak açıklandı.