Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında 6 Eylülde düzenlenen 3. dalga operasyonda gözaltına alınan 5 şüphelinin uyuşturucu test sonucu pozitif çıktı.
ÜNLÜ İŞ ADAMININ OĞLUNUN UYUŞTURUCU TESTİ POZİTİF ÇIKTI
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilere ilişkin Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemelerin sonuçları belli oldu. ATK raporuna göre ünlü iş adamı Erhan Kızılmeşe'nin oğlu Serhan Kızılmeşe'nin de aralarında bulunduğu 5 şüphelinin farklı örneklerinde uyuşturucu madde tespit edildi.

Rapora göre Serhan Kızılmeşe'nin idrar örneğinde kokain ve metabolitleri olan benzoilekgonin ile metilekgonin saptandı.
Emre Evren'in kan ve idrar örneklerinde kokain metabolitleri, Emre Anıl Yıldırım'ın kan ve idrar örneklerinde ise kokain ve metabolitleri tespit edildi.

Elif Yıldırım'ın kan ve idrar örneklerinde esrar etken maddesi THC metaboliti, saç ve kıl örneğinde ise THC bulundu. Kahraman Çelik'in kan ve idrar örneklerinde de amfetamin ve metamfetamin tespit edildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması sürüyor.
Uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında çok sayıda tutuklamaGünün İçinden
İslam Yakut üniversite kaydı için izin alarak firar etmişGündem